Brunnsborrning & Installera Bergvärme i Södertälje & Stockholm

När du ska installera bergvärme eller borra en brunn är det viktigt att du anlitar en behörig och noggrann byggfirma så att arbetet utförs på rätt sätt. Vi är specialister på brunnsborrning och bergvärme och vi genomför arbetet på bästa sätt. Om brunnsborrningen är en del av ett större projekt kan du anlita oss på totalentreprenad.

Säker vattenförsörjning med bra brunnsborrning

Tillgång till vatten är viktigt för alla typer av fastigheter. Om fastigheten ligger utanför det kommunala vattenledningsnätet hjälper vi till att borra en brunn. Vi ansvar för brunnens placering och ser till att använda den bästa borrtekniken. Vi kan även installera bergvärme om det önskas.

Helhetslösningar med totalentreprenad

En bergsborrad dricksvattenbrunn kan vara en del av ett större projekt, exempelvis när ett hus byggs från grunden. Du kan anlita oss på totalentreprenad där vi sköter hela byggarbetet. Tack vare vårt stora kontaktnät med kompetenta plattsättare, målare, snickare, elektriker, grävmaskinister och andra hantverkare kan vi genomföra även stora och komplexa byggprojekt.

Alltid hög service och bra priser

Vi vill att du som kund ska bli nöjd. Därför gör vi alltid vårt bästa för att erbjuda den bästa servicen. Vi är en kundnära byggfirma där du som kund får ett gott bemötande. Vi välkomnar dig in till oss för att bolla idéer och diskutera ditt byggprojekt. Vi hittar den bästa lösningen och ger dig alltid en gratis offert på arbetet. Välkommen!

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?