Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Södertälje & Stockholm

En badrumsrenovering involverar ofta många olika delar, exempelvis att byta golvbrunn, toalettstol och takdusch. Ibland önskar våra kunder att göra en totalrenovering och ibland är det endast vissa saker som behöver fixas. Det kan dock vara en bra idé att genomföra flera förändringar på samma gång. Om du planerar att fräsch upp badrummet med nytt kakel kan det exempelvis vara bra att passa på att byta eller flytta golvbrunnen samtidigt. Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för just ditt badrum!

Vi är experter på badrum

Vi är en välrenommerad VVS-firma med stor erfarenhet av badrumsrenoveringar. Vi hjälper dig med din renovering oavsett om du vill installera en takdusch eller en vägghängd toalettstol. Du kan även anlita oss för totalentreprenad vid större badrums renoveringar. Med vårt stora kontaktnät ser vi till att du får det badrum som du önskar.

Kontakta oss för rådgivning & priser

Undrar du hur mycket det kostar att byta din golvbrunn, installera en WC-stol eller totalrenovera badrummet? Kontakta oss så skickar vi en gratis offert. Vi är experter på badrum och ger dig gärna tips inför din renovering. Välkommen att höra av dig till oss, oavsett om du vill bolla idéer eller ta reda på vad det kostar!

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?