Stamspolning & Spola avlopp med högtrycksspolning i Södertälje & Stockholm

Behöver du hjälp att spola stammarna? Välkommen till oss! Vi är en pålitlig byggfirma med många års erfarenhet av VVS-arbeten, inklusive stamspolning. Vi använder oss av moderna tekniker och högtrycksspolning som ger det bästa resultatet. Fett, slam och sediment avlägsnas effektivt från rören vilket minskar risken för avloppsproblem, exempelvis stopp i avloppet.

Vi rengör avloppsrör i Södertälje

Du kan anlita oss för stamspolning i Södertälje med omnejd. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Nykvarn, Mariekäll, Järna, Gnesta, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Norsborg och Vårby. Vi är en erfaren och noggrann VVS-firma som genom effektiv underhållsspolning säkerställer att dina rörledningar fungerar som de ska.

Skräddarsydda lösningar & gratis offert

Vi vill att du som kund ska bli nöjd! Därför erbjuder vi alltid skräddarsydda lösningar utifrån varje kunds unika önskemål och behov. Ett projekt börjar med ett samtal där vi bollar idéer och ger råd. Självklart får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag för arbetet. Välkommen tills oss så fixar vi ditt avlopp!

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?