Våtrumsrenovering: Badrum, WC, Tvättstuga, Relax/spa/bastu i Södertälje & Stockholm

Drömmer du om ett nytt fräscht badrum? En badrumsrenovering är ett sätt att öka trivseln i hela hemmet. Våtutrymmen bör skötas om med jämna mellanrum för att de ska hålla sig funktionsdugliga och fräscha. Vi hjälper dig att bygga det badrum som du drömmer om, oavsett om det är en totalrenovering av badrummet eller en mindre renovering av gästtoaletten. Du kan även anlita oss för badrumsrenovering med totalentreprenad.

Vi fixar badrum utifrån dina önskemål

Inga badrumsrenoveringar är för stora eller för små för oss. Drömmer du om att bygga ett eget hemmaspa med relaxavdelning? Eller vill du ha en välfungerande tvättstuga? Vi fixar lösningar utifrån dina önskemål! Vi har många års erfarenhet av att toalettrenoveringar och liknande. Vi kan land annat hjälpa dig med följande:

  • Renovera badrum
  • Toalettrenovering, WC och gästtoalett
  • Installera kommodskåp
  • Bygga spaavdelning och relaxrum
  • Bygga eller renovera tvättstuga
  • Kakla badrum

Gratis offert för våtrumsrenoveringen i Södertälje

Att renovera våtrum är komplext och därför är det viktigt att anlita ett certifierat VVS-företag. Vi har all behörighet som krävs för att renovera våtrum. Du kan också anlita oss på totalentreprenad för mer omfattande projekt. Givetvis får du en gratis offert så att du vet hur mycket arbetet kommer att kosta. Vi utför badrumsrenoveringar i Södertälje med omnejd, inklusive Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Norsborg, Vårby, Grödinge och Södertörn.

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?